logo Joosten Coaching

Teamcoaching

Ben je benieuwd waar jouw team energie wint en verliest op onderwerpen die van belang zijn binnen jouw organisatie?

Werken met het unieke 'Energieconcept' leert dat het team op een vertrouwde, veilige wijze groeit en met meer werkplezier, betere resultaten bereikt. Je teamleden worden zich bewust, gaan bewuster kiezen, meer verantwoordelijkheid nemen en zelfsturend optreden. Hierdoor wordt energiewinst behouden danwel uitgebouwd en energieverlies binnen het team omgezet in energiewinst.

Hoe werkt het?
Welke verschillende fasen kent het Energieconcept.
 • Fase 0:
  Een Workshop voor alle teamleden om kennis te maken met de verschillende energiebronnen.
 • Fase 1:
  We starten met een individuele, vertrouwelijke energiemeting met betrekking tot werk gerelateerde onderwerpen. Met deze energiemeting wordt het voor ieder teamlid duidelijk op welke energiebronnen hij/zij energie wint of verliest.
 • Fase 2:
  We bespreken het teamresultaat van de energiemeting en analyseren de energiegevers en energievreters. Vervolgens gaan we aan de slag om te sturen op effectief gedrag. Hiervoor gebruiken we de unieke tools van het Energieconcept. Het team zal ervaren dat de veranderende samenwerking leidt tot betere resultaten en meer werkplezier.
 • Fase 3 :
  Om de resultaten op inhoud en gedrag te realiseren en te borgen zullen we gedurende een vastgestelde periode op een praktische wijze procesbegeleiding bieden binnen de kaders van het Prismamodel.
 • Fase 4 :
  Stapsgewijze overdracht van het proces aan de manager van het team.

Download: PDF Prismamodel JoostenCoaching

JoostenCoaching
Rembrandt van Rijnlaan 21
5056 CH Berkel Enschot


Telefoon: 06 - 23155320
Mail: info@joostencoaching.nl

teamcoaching