logo Joosten Coaching

Over mij

Ik ben Valérie Joosten-Vissenberg, geboren in 1969. Samen met mijn man en 2 kinderen woon ik in Berkel-Enschot.

Na afronding van mijn studie in Amsterdam, heb ik vanaf 1996 in verschillende commerciële functies gewerkt bij ABN AMRO Bank, Interpolis, SNS Reaal en bij kleinere MKB-bedrijven. Ik heb gewerkt in de Sales, in het Accountmanagement en in leidinggevende rollen, steeds in de commerciële dienstverlening. De laatste twee jaar heb ik gewerkt als corporate recruiter bij SNS REAAL.

Tijdens de middelbare school heb ik 6 jaar op de professionele Tennis Academy van Henk van Hulst gezeten. Dit was een zeer leerzame, competitieve opleiding. Ik ontwikkelde een patroon waarbij ik van mezelf altijd alles beter moest doen. Op enig moment realiseerde ik me echter dat het voor mij eigenlijk maar om één ding draait: 'Persoonlijke groei'. Persoonlijke groei van mezelf, maar ook persoonlijke groei van anderen.

In mijn werk zag ik collega's met prachtige eigenschappen en kwaliteiten die ze niet goed kwijt konden in hun functie. Vaak werden hun kwaliteiten onvoldoende gewaardeerd in werk dat zij deden. Zelf ben ik hier ook tegenaan gelopen en heb in 2010 de knoop doorgehakt en me omgeschoold tot professioneel Coach en Loopbaanbegeleider (inschrijving bij STIR- en Noloc). Met mijn waardevolle ervaring in de commerciële dienstverlening en als recruiter, ben ik als Coach en Loopbaanbegeleider onderscheidend.

Spreekt voorgaande u aan, of maakt het u nieuwsgierig,
neem dan gerust contact met mij op.

JoostenCoaching
Rembrandt van Rijnlaan 21
5056 CH Berkel Enschot


Telefoon: 06 - 23155320
Mail: info@joostencoaching.nl

Valérie Joosten